Waarom Productiviteit?
Wat zit er in de Training?
Ik wil starten!

Pak de Controle Terug en Maak van jouw Leven een Productief Leven!

Leer niet alleen maar hoe jij sneller jouw werk gedaan kunt krijgen. Maar ook hoe jij jouw tijd zo waardevol mogelijk kunt besteden.

 
IK WIL STARTEN

Een Productief Leven

 

Een productief leven is een leven waarbij jij efficiënt en effectief resultaten behaald in die dingen die voor jou belangrijk zijn.

Door jouw productiviteit te vergroten leer je dus niet alleen hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd, maar ook hoe je dit doet met de juiste prioriteiten, focus, energie en emotionele connectie.

Door van jouw leven een productief leven te maken kun jij:

 • Effectief en efficiënt resultaten behalen in die dingen die belangrijk voor je zijn
 • Dat uitzonderlijk leven creëren waar jij van droomt
 • Weten wat je wilt en hier doelgericht aan werken
 • Structureel progressie boeken
 • Een positieve impact creëren op je eigen leven en dat van anderen

Alleen heb je het op dit moment ontzettend druk

Je ervaart stress en misschien ben je zelfs oververmoeid. Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Jouw leven lijkt meer op overleven. De dagen worden gevuld door chaos, een gebrek aan overzicht en frustraties.

De valkuil waar je dan in kunt trappen is dat jij je maar gewoon overgeeft aan de sleur van de dag en alle dagen er hetzelfde uitgaan zien. Terwijl je diep van binnen weet dat er meer uit jouw leven te halen valt.

Dus:

 • Als jij je de controle kwijt bent over jouw leven.
 • Als jij belangrijke zaken maar steeds voor je uit blijft schuiven
 • Als jij het overzicht kwijt bent
 • Als je het te druk hebt en geleefd wordt
 • Als jij niet de progressie ziet die jij wilt zien
 • Als jij het gevoel hebt vast te zitten in een draaimolen

Meld je dan vandaag nog aan voor de online training productiviteit!

 

De training helpt jou controle terug te krijgen over jouw leven en te zorgen dat jij weer vooruit gaat. Jij gaat bepaalde taken afronden en een enorme impact creëren op je eigen leven en dat van de mensen om je heen.

Kortom, in deze training leer jij jouw tijd, aandacht en energie te managen, waardoor jij die resultaten zult bereiken die jij voor ogen hebt. Waar en wanneer jij dit wilt.

Meld je hier aan!

Dit krijg jij als jij je aanmeldt!

Als jij je aanmeldt krijg je iedere week toegang tot een nieuwe module. Zodat je stapsgewijs de verschillende onderdelen kunt bestuderen. Je kunt iedere les volgen wanneer jij dat wilt, in jouw eigen tempo en omgeving.

Elke module bestaat uit instructievideo's, geschreven samenvattingen en een werkboek met opdrachten. 

 

1. Fundamentele Onderdelen

Wat het ook is dat jij wilt creëren, je hebt een goed fundament nodig. Daarom leer je in deze module hoe jij het meeste uit de training kunt halen. Een krachtig doel stellen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en jij ongekende motivatie door krijgt leer jij ook als basis van een productief leven. 

2. Overzicht Creëren

Van chaos naar overzicht en controle. Dat staat centraal in deze module. Je leert jouw leven te organiseren, door het maken van ijzersterke planningen met impact. Voor je het weet plan jij de jaren, maanden, weken en dagen in een handomdraai vooruit. 

3. Energie Verhogen

Jij wilt effectief en efficiëntie die resultaten bereiken die voor jou belangrijk zijn. Daar heb je de juiste energie voor nodig. Waar en wanneer je maar wilt. Hiervoor is een gezonde basis van energie nodig. Leer in deze module daarom alles over meditatie, pauzes, & energieslurpers.

4. Focus Vergroten

Het is mogelijk! Met een laserfocus aan jouw projecten en taken werken. Dan moet je wel weten hoe jij omgaat met jouw neiging om belangrijke taken voor je uit te schuiven, en welke dingen jij uit je leven moet elimineren omdat zij jou tegenhouden. Dat leer je in deze module. Ook leer jij hoe jij een echte deep work sessie kunt creëren waarin jij optimaal gefocust kunt werken.

"Focus op het productief zijn in waardevolle dingen. In plaats van het druk zijn in betekenisloze dingen"

Training Productiviteit

€199 euro

Inclusief BTW

 • Voor altijd toegang tot de gehele Training Productiviteit
 • Meer dan 3 uur aan trainingsmateriaal
 • Opdrachtenboekjes ter verdieping 
 • Gratis toegang tot alle extra content die toegevoegd wordt
 • BONUS: 30 minuten coachsessie (t.w.v. €100 euro!) om jouw productiviteit te verhogen! (Let op! deze bonus wordt binnenkort weggehaald)
START NU

Veel Gestelde Vragen