Proclaimer

Informatie

Sourceofgrowth is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Wanneer je deze website bezoekt, en de informatie bekijkt, verklaar je kennis te hebben genomen van de voorwaarden, deze te begrijpen en daarmee in te stemmen.

Wij doen ons uiterste best om de informatie zo volledig mogelijk weer te geven en streven ernaar om wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op onze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie die door derden is aangeleverd. Merk je dat er iets niet klopt, laat het ons weten. Wij kunnen zo nodig correcties maken.

Hyperlinks

Deze site bevat hyperlinks naar andere websites. Het is ook mogelijk dat er vanuit andere sites links naar deze website gelegd worden. Wanneer je naar een externe site gaat via onze links, dan gelden voor  jouw de gebruiksregels van de desbetreffende website. Een derde partij is verantwoordelijk voor de informatie die gepresenteerd wordt op hun website. 

Jij kunt contact met ons opnemen via [email protected] wanneer een link niet werkt. Wij zullen zo spoedig mogelijk hier naar kijken.

Auteursrechten

Wij hebben auteursrecht op de inhoud van de website sourceofgrowth.nl. Er zal verwezen worden naar andere bronnen wanneer er inhoud hiervan over is genomen. De gebruiker mag ons het werk kopiëren en verspreiden, mits er toestemming is verleend en er op de juiste manier verwezen wordt naar onze website.

Deze proclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.