Privacy Policy

Gegevens Source of Growth

Naan: Source of Growth v.o.f.

Plaats: Venlo

Email: [email protected]

Kvk nummer: 73512788

BTW nummer: NL859554569B01

 

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn belangrijke factoren in onze dienstverlening en onze omgang met cliënten. Daarom respecteren wij de privacy van onze cliënten en behandelen wij  alle persoonlijke gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze verklaring kun je lezen hoe wij dat doen.

 

Welke gegevens verzamelen we en waarom?

We gebruiken de persoonsgegevens alleen voor de in deze Privacy Policy omschreven doeleinden. Dat is rechtmatig en transparant.

 

Gebruiker website

Wij verwerken jouw IP-adres in onze statistieken bij het bezoeken van onze website. Wij verwerken deze gegevens ter verbetering van onze website. Voor deze verwerking anonimiseren we jouw IP-adres voordat dit verwerkt wordt. Hierdoor wordt het niet meer beschouwd als een persoonsgegeven.

Wij bewaren het IP-adres niet langer dan een dag. Aangezien het geanonimiseerde IP-adres niet langer wordt beschouwd als een persoonsgegeven, wordt het in principe dus oneindig bewaard.

De gegevens van de gebruiker van de website worden ontvangen door Source of Growth en Google Analytics. Google Analytics is privacy vriendelijk ingesteld volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij het aanmelden op onze website ontvangen wij jouw naam en e-mailadres. Wij willen het contact met jou zo persoonlijk mogelijk maken. Vandaar dat wij graag jouw naam willen hebben. Jouw e-mailadres hebben wij nodig om jou op de hoogte te houden van de nieuwste strategieën, ontwikkelingen en aanbiedingen.

Deze gegevens komen bij ons en onze mailingslist tool terecht. Zij verwerken jouw gegevens. Onze mailingslist tool (Kajabi) valt buiten de EU. Kajabi voldoet aan de AVG omdat ze onder het Privacy Shield (EU-USA) vallen.

Wij bewaren deze gegevens totdat jij jouw toestemming intrekt. Dit kan gedaan worden door onder op de link te klikken in onze e-mails.

Geabonneerde

Bij het aanmelden van een van onze abonnementen ontvangen wij jouw naam en e-mailadres. Wij willen het contact met jou zo persoonlijk mogelijk maken. Vandaar dat wij graag jouw naam willen hebben. Jouw e-mailadres hebben wij nodig om jouw op de hoogte te houden van de nieuwste strategieën, ontwikkelingen en aanbiedingen. Ook krijg je via e-email herinneringen voor belangrijke datums. Bijvoorbeeld van een nieuwe training.

Deze gegevens komen bij ons en onze mailingslist tool terecht. Zij verwerken jouw gegevens. Onze mailingslist tool (Kajabi) valt buiten de EU. Kajabi voldoet aan de AVG omdat ze onder het Privacy Shield (EU-USA) vallen.

Wij bewaren deze gegevens totdat jij jouw toestemming intrekt of abonnement opzegt.

Abonnees hebben bij ons verder nog een persoonlijke login. Die gegevens krijg je via email opgestuurd na het moment van betalen. Ook krijg je na betaling via email een factuur opgestuurd voor jouw eigen administratie. Login gegevens zijn volledig persoonsgebonden. Source of Growth heeft geen toegang tot de persoonlijke leeromgeving.

Indien van toepassing vragen wij op enig moment om de bedrijfsnaam en BTW-nummer in te vullen. Deze hebben wij dan nodig voor administratieve doeleinden, zoals het opmaken van de factuur.

Contactformulier op de website

Op het contactformulier op de website vragen wij om jouw naam en emailadres. Dit hebben wij alleen om de vraag te beantwoorden.

Student van de online Training (Productiviteit)

Bij het aanschaffen voor onze online training (Productiviteit) vragen wij jouw email adres en naam. Wij willen het contact met jou zo persoonlijk mogelijk maken. Vandaar dat wij graag jouw naam willen hebben. Jouw e-mailadres hebben wij nodig om jouw op de hoogte te houden van de nieuwste strategieën, ontwikkelingen en aanbiedingen. Ook krijg je via e-email herinneringen voor belangrijke datums. Bijvoorbeeld van een nieuwe training.

Deze gegevens komen bij ons en onze mailingslist tool terecht. Zij verwerken jouw gegevens. Onze mailingslist tool (Kajabi) valt buiten de EU. Kajabi voldoet aan de AVG omdat ze onder het Privacy Shield (EU-USA) vallen.

Wij bewaren deze gegevens totdat jij jouw toestemming intrekt opzegt.

Studenten hebben bij ons verder nog een persoonlijke login. Die gegevens krijg je via email opgestuurd na het moment van betalen. Ook krijgt je na betaling via email een factuur opgestuurd voor jouw eigen administratie. Login gegevens zijn volledig persoonsgebonden. Source of Growth heeft geen toegang tot de persoonlijke leeromgeving.

Indien van toepassing vragen wij op enig moment om de bedrijfsnaam en BTW-nummer in te vullen. Deze hebben wij dan nodig voor administratieve doeleinden, zoals het opmaken van de factuur.

Coaching cliënten

Op het moment van het invullen van de vragenlijst via de website, of bij aanmelding na een vrijblijvende gratis coachsessie vragen wij onze (potentiële) coaching cliënten om hun NAW gegevens.

Deze digitale gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een coaching overeenkomst/traject en voor het nakomen van een wettelijke verplichting (o.a. uitvoering van de belastingwet). Om de gegevens zo goed mogelijk te beveiligen maken wij gebruik van wachtwoorden en encryptie.

 

Source of Growth bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Alle gegevens worden 7 jaar bewaard als ze bewaard worden als gevolg van een wettelijke verplichting. Andere gegevens worden, na beëindiging van de klantrelatie maximaal 2 jaar bewaard, zodat bij een eventueel vervolg van een coachingstraject gegevens voorhanden zijn. Of om je te informeren over nieuwe programma’s of coachtrajecten.

 

Updates

Wanneer jij je hebt aangemeld voor de updates dan ontvang jij deze regelmatig. Hiervoor vragen we alleen jouw naam en e-mailadres om de e-mails persoonlijk aan jou te kunnen richten. Afmelden hiervoor kan via de link onderaan de emails.

 

Het delen van gegevens

Source of Growth zal nooit de persoonsgegevens met andere partijen delen of verkopen, binnen of buiten Europa.

Indien het nodig is de gegevens te delen met een derde partij ten bate van de overeenkomst of het coaching traject. Denk aan een huisarts of andere zorgverlener, dan gebeurt dit altijd met toestemming van de cliënt. Wij zorgen ervoor dat de persoonsgegevens beveiligd zijn.

 

Gebruiken we cookies, hoe gebruiken we cookies en hoe kan de bezoeker dit uitschakelen?

De website gebruikt cookies om inzicht te krijgen in hoe de bezoekers omgaan met de website. Vanuit deze statistieken kan de website verbeterd worden. De gegevens worden ontvangen door Google Analytics en SourceofGrowth. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Voor meer informatie over de cookies: bekijk onze cookie policy.

Hoe is het voor bezoeker mogelijk om aan zijn of haar gegevens te komen?

Als bezoeker heb je het rechten rondom je persoonsgegevens, namelijk: inzage, correctie, bezwaar, vergetelheid en data-portabiliteit.

Zijn hier vragen of klachten over? Mail dan naar [email protected]. Wij helpen jou graag verder.

Behoud het recht om de policy te wijzigen

De privacy policy kan van tijd tot tijd gewijzigd worden.