Oplossingsgerichte Coaching

Creëer samen met mij een doorbraak in jouw leven!

Vraag een vrijblijvende sessie aan

Oplossingsgerichte Coaching

“Define succes on your own terms, achieve it by your own rules, and build a life you’re proud to live” - Anne Sweeney

Hoe zou het zijn als jij van het leuke leven dat jij nu hebt een buitengewoon leven maakt? Als jij een leven creëert vol succes, betekenis, onafhankelijkheid, tijd, energie, liefde, vrijheid, groei & topprestaties. Dat droomleven dat jij voor ogen hebt.

 

Jij zou een betere ondernemer zijn omdat jij overzicht hebt en weet hoe jij leiding wilt geven. Dan ben jij die liefhebbende partner die luistert en een sterk partnerschap ervaart. En jij zou het geduld hebben om in je vrije tijd samen met jouw kinderen te genieten en hen die dingen te leren die jij zelf al weet.

 

Het zou jou lukken om voldoende tijd en aandacht aan jouw gezondheid te besteden en jij hebt een sport gevonden die bij jou past. In dat leven ben je een voorbeeld voor anderen omdat jij weet wat je wilt en jij anderen kunt inspireren.

En weet je……?

JIJ MAG ZO SUCCESVOL ZIJN!

 Bovendien mag jij succesvol zijn op jouw eigen authentieke manier.

Ook al stuit je op weerstand van de omgeving, waar mensen jouw ambities niet begrijpen. En niet meegaan in de gedachte dat jij iets groters wilt.

Vraag hier jouw gratis coachsessie aan

Ik heb zelf ervaren hoe lastig het kan zijn

Ik kreeg allerlei dingen te horen zoals:

  • "Werk eens niet zoveel"
  • "Doe eens rustig aan"
  • "Moet het allemaal?"
  • "Sport eens niet zoveel"
  • "Leef eens een beetje"
  • "Je bent ook nog moeder hè?"
  • "Waarom ben je nooit eens tevreden?"

Door deze opmerkingen scheppen zij het beeld van iemand die keuzes moet maken tussen de verschillende gebieden in zijn leven.

Tussen het gezin, werk, opleiding, een sociaal leven, sportiviteit, energie en ga zo maar door.

En dat is niet waar..

 

Deze dingen kunnen allemaal naast elkaar bestaan. Zo lang jij maar weet wat jij wilt en weet hoe je daar kunt komen.

De enige keuze die jij “moet” maken is de keuze voor een succesvol en gelukkig leven. En dat heb jij al gedaan!

Die keuze gaat namelijk over het creëren van buitengewoon leven waardoor jij succesvol en gelukkig bent.

Daarom zou ik het geweldig vinden als je de stap zet om met mij te gaan samenwerken. Want ik geloof  dat iedereen alles in zich heeft om te veranderen. En ik heb de mooiste dingen zien gebeuren wanneer iemand dit beseft en er bewust naar gaat handelen!

START HIER

Oplossingsgerichte Coaching

Met de methode oplossingsgericht coachen is het mogelijk om die (topsport)prestatie te leveren, de balans tussen werk en privé leven te verbeteren, liefdevolle relaties te creëren, jouw werknemers effectiever te leren aansturen, jouw carrièreperspectief te verbeteren en jouw hoogste potentieel te verwezenlijken.

Beperkende overtuigingen, verkeerde gewoonten en tijdgebrek staan vaak in de weg van deze persoonlijke ontwikkeling & prestaties. Dit kan frustratie, boosheid en demotivatie veroorzaken.

In de coaching gesprekken zoeken wij samen naar oplossingen voor het probleem dat jij ervaart. Ook kijken wij hoe jij zo effectief en efficiënt mogelijk op het juiste niveau van presteren komt. Jij hebt alles in je om te veranderen. Je hebt nu alleen even iemand nodig die jou de krachtbronnen met de meeste impact laat inzien. Dat proces begeleid ik.

Dit doe ik vooral door veel vragen te stellen en goed te luisteren. Zo verkennen wij de verschillende gebieden in het leven en waar jij iets wilt verbeteren. Ook is het gesprek is erop gericht dat jij leert jouw waarden en doelen voor ogen te houden. De essentie van oplossingsgerichte coaching ligt erin om in gevoel, gedachten en gedrag op een andere manier om te gaan met de situaties die zich aandienen, nu en in de toekomst.

De Coach

Mijn naam is Suzanne Kouwenhoven MSc. Ik ben psychologe en oplossingsgericht coach.

Het meeste uit jouw leven halen doe je volgens mij door het werken aan wat jij waardevol vindt. Aan datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dit kan jouw carrière zijn, maar ook jouw sport, gezin of gezondheid. Of een combinatie van die dingen.

Zodoende kun jij bewuste doelgerichte keuzes maken die jouw leven betekenis geven. Hierbij wil ik jou graag helpen.

Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te veranderen. En heb de mooiste dingen zien gebeuren wanneer iemand dit beseft en ernaar gaat handelen! Dit gun ik jou ook.

Start hier met jouw eerste sessie

Dit vinden onze cliënten

Veel gestelde vragen