Durf jij een Leven te Leiden Zoals jij dat Wilt?

 

Ga met kracht en overzicht het jaar 2021 tegemoet met onze Gratis Training!

Meld je nu aan!
Source of Growth

Wat is Source of Growth?

Source of Growth is een bron waar jij de strategieën uit kunt halen voor een succesvol en betekenisvol leven. Wij willen jou datgene aanreiken wat jij niet hebt kunnen leren op school. Hier vind jij de vaardigheden en strategieën die jij kunt inzetten om te excelleren in de verschillende gebieden van jouw leven.

Onze Coaches

Kom erachter hoe jij dat volgende niveau in jouw leven kunt bereiken! Leer hoe jij een leven kunt leiden vol succes, betekenis, motivatie en inspiratie.

Onze coaching is vooral gericht op de ontwikkeling van wie je nu bent naar wie je wilt zijn. Start dus hier met onze coaching om meer impact te creëren in jouw eigen leven en de levens van anderen.

Oplossingsgerichte Coaching

Suzanne Kouwenhoven

Psychologe en Oplossingsgericht Coach

Meer over Suzanne
High Performance Coaching

Joy Houkes

Certified High Performance Coach en NLP Master

Meer over Joy

Onze Trainingen

LIVE Maandelijkse Training

Je vindt hier maandelijks online trainingen met verschillende thema’s om ervoor te zorgen dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Leer hier om structureel impact te hebben in jouw eigen leven en de levens van anderen.

Meer informatie

Training Productiviteit

Een productief leven is een leven waarbij jij efficiënt en effectief resultaten behaald in die dingen die voor jou belangrijk zijn. In deze training leer je niet alleen hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd, maar ook hoe je dit doet met de juiste prioriteiten, laserfocus, energie, passie en emotionele connectie.

Meer informatie

Creëer samen met ons een impact!

Wil jij je meer toewijden aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan nu aan voor onze e-mails en ontvang de nieuwste strategieën en aanbiedingen