High Performance Coaching

 
START HIER JOUW GRATIS SESSIE!

High Performance Coaching

Kom in contact met wat daadwerkelijk belangrijk voor je is! En ervaar meer geluk, succes, zelfvertrouwen op jouw eigen manier in ieder gebied van jouw leven. Vul de vragenlijst in en vraag hieronder jou eerste (gratis) sessie aan.

Ik wil een vrijblijvende sessie!

High Performance Coaching

“High Performers are not born, they are conditioned by habit” - Brendon Burchard

Kies voor een Uitzonderlijk Leven!

Jij weet dat je tot meer in staat bent. Dat jouw leven meer waard is. Hoe zou het zijn als jij:

  • Meer helderheid hebt in wat jij wilt in het leven
  • Meer energie en passie ervaart om jouw dromen te realiseren
  • Meer betekenisvolle relaties hebt
  • Meer aandacht, focus en productiviteit hebt
  • Meer impact hebt op de levens van anderen

Een uitzonderlijk leven waar jij structureel successen ervaart in ieder gebied van jouw leven! Willen we dat niet allemaal?

Heb jij het gevoel dat je stil staat?

Er zijn ontzettend veel uitdagingen die jouw tegenhouden om doorbraken te creëren in jouw leven. Misschien heb jij hier en daar wel dingen geprobeerd. Maar het is je niet gelukt om deze verandering door te maken en vast te houden.

 

Je wordt tegengehouden door:

  •  Angsten. Jij weet diep van binnen wat jij wilt en welke verandering jij door wilt maken. Maar dat stemmetje in jouw hoofd houd je tegen.  
  •  Vermoeidheid. Je hebt het te druk. Je bent teveel balletjes in de lucht aan het houden en ervaart dat het leven overweldigend is.
  •  Frustratie. Je heb het gevoel dat je niet vooruit komt. Dat je uit controle bent. Je voelt dat je meer wilt maar weet niet hoe jij dit kunt realiseren.

Hoe lang wil jij dit nog door laten gaan? Doorbreek het patroon NU en vraag jouw eerste, vrijblijvende strategiesessie aan! 

START HIER

Wat houdt het High Performance Coaching Programma in?

Het High Performance Coaching Programma is het hoogst gewaardeerde coaching programma ter wereld ontwikkeld door Brendon Burchard. In dit 12-weekse programma wordt er aandacht gegeven aan de meest invloedrijke kwaliteiten van High Performers zodat jij jouw beste performance kan bereiken. De sessies zien er als volgt uit: 

1. Focal points

Hier gaan we in op 3 fundamentele punten: Wat zijn jouw doelen in het leven? In welke mate ervaar jij controle? En welke succesgewoonten heb jij gecreëerd?


2. Clarity

We gaan dieper in op hetgeen waar jij naartoe wilt met het leven. Wie ben je? Wat zijn jouw doelen en hoe ga je deze te bereiken? Welke principes ondersteunen jou om op je best te presteren iedere dag?


3. Energy

In deze sessie wordt aandacht gegeven aan de energie die je hebt door de dag heen. Hoe kun jij jouw energie verhogen om beter jouw doelen te bereiken en een energieker leven te leiden?


4. Courage

Hier gaan we het hebben over de gebieden waar jij risico's durft te nemen en moed hebt getoond. Ook komen de gebieden aan bod waar jij jezelf tegenhoudt en waar je meer moed kunt tonen. 


5. Productivity

Deze sessie gaat over hoe productief jij bent in jouw leven? Welke tools en vaardigheden kun jij inzetten om nog effectiever en efficiënter te worden?


6. Influence

Hier gaan we bespreken hoeveel invloed jij hebt in jouw relaties en carrière. Ook komt aan bod wat jou nog invloedrijker gaat maken.

 

7. Psychology mastery

Op de helft van het programma geven we aandacht aan de Pillars of High Performance. In deze sessie komt aan bod wat voor jou een succes mindset is.


8. Physiology mastery

In deze sessie kijken we terug naar sessie 3: Energy. Ook behandelen we hoe jij jouw fysiologie kunt gebruiken om de dagen sterker tegemoet te gaan.


9. Productivity mastery

We kijken terug hoe productief jij de laatste weken bent geweest. We behandelen welke strategieën jou nog productiever gaan maken.


10. Persuasion mastery

Hoe overtuigend en invloedrijk voel jij je in jouw relaties en carrière? In deze sessie gaan we jou nog effectiever maken in deze gebieden.


11. Purpose mastery

In deze sessie nemen we een kijkje naar hoe effectief jij aan het werken bent richting jouw doelen. Wat is nu jouw missie in het leven en hoe kun jij deze dagelijks naleven? 


12. Commitment to High Performance

In de laatste sessie bekijken we de prestatie in de verschillende gebieden van jouw leven. We behandelen het belang van het dagelijks streven naar jouw hoogste potentieel.

Vraag een vrijblijvende sessie aan

Wat maakt High Performance Coaching anders?

Wetenschappelijk Onderbouwd

Het programma is gebaseerd op het grootste High Performance onderzoek gedaan ter wereld. Met meer dan 170.000 duizend mensen verdeeld over 195 landen. Het programma scoort een 9,6 uit 30.000 sessies.

Resultaten staan vast

Het maakt niet uit wat jouw doel is. Jij gaat verbeteren in de kwaliteiten van een High Performer. De onderwerpen van de sessies staan vast waarmee de resultaten ook vast staan. Er is natuurlijk altijd ruimte voor aanpassingen indien nodig.

Follow up

Naast de coachsessies krijg jij werkdocumenten en strategieën waarmee jij nog meer verdieping kunt zoeken. Hierdoor krijg jij nieuwe perspectieven en creëer jij doorbraken buiten de sessies om.

Toekomstgericht

Het verleden kan zo nu en dan aan bod komen. Maar in onze coachsessies gaan wij het zo min mogelijk hebben over het verleden. We leggen de focus op datgene dat jij wilt bereiken en waar jij naartoe wilt werken in jouw leven.

Vraag hier jouw vrijblijvende sessie aan